i know by now

life in hard times
teaches all of us
i know from before
what key and what door
i won't turn
like in mirror i
suddenly saw
those days' silliness
and bright burning flames'
mindless scorn

i know by now, i know by now
lesson learned
path of many lows
is seen to me now
and known

before it could be
it would seem to me
that light is no more
and exit from woes
is all closed

i know by now, i know by now
lesson learned
path of many lows
is seen to me now
and known

all pain and all wronging
is forgotten
the world's now a ball
like a noisy carnival
sparkling roll

i know by now, i know by now
lesson learned
path of many lows
is seen to me now
and known


original--Я знаю теперь, гр. Карнавал

Жизнь в трудный час
Учит всех нас.
Я знаю теперь,
В какую я дверь не войду.
Как в зеркале я
Вдруг увидел
Нелепость тех дней
И ярких огней пустоту.

Я знаю теперь,
Я знаю теперь,
Об одном.
Путь многих потерь
Мне виден теперь
И знаком.

Раньше случалось,
Мне казалось,
Что кончился свет,
Что выхода из бед
Больше нет,
Больше нет.

Я знаю теперь,
Я знаю теперь
Об одном.
Путь многих потерь
Мне виден теперь
И знаком.

Боль и обида,
Всё забыто.
Мир праздником стал,
Как шумный карнавал
Засверкал.

Я знаю теперь,
Я знаю теперь
Об одном.
Путь многих потерь
Мне виден теперь
И знаком.


Рецензии