Засумувала

Засумувала. Ввічливо мовчу.
Хтось напустив на небо хмари.
Може не треба нам того дощу?
Бо ти отримав мої чари.

Замислився. Шукаєш слушної години.
Грім скоро стихне за твоїм вікном.
І ти відвідаєш смачнючої малини,
Що вже чекає за твоїм столом.

Зустрілися. Зійшлися ми думками.
І небо завжди ясне відтепер.
Тримаєм одне одного руками.
Любов транслюємо в етер.

2018


Рецензии