Люблять древнi укри

            * * *
Люблять древнi укри,
смiховисько з себе робить..
Щоб з них смiялась Европа,
та звала до себе робить..

Щоб древнi укри в Европi,
були як клятi раби..
Щоб ноги всi протянули,
ради газовоi в Европу труби.

Щоб дивчата усiх у Европi,
в лiжку могли ублажать..
А за цi грошенята маленьки,
кормили сина та мать..

А жирнi свинi у владi,
зарплату собi пiдiймали..
Та весь народ Украiни,
цим до смертi штовхали..

Звiдки таке ось падло,
з'явилось на нашiй землi..
Що наш народ обiкрало,
та й насрало нам на столi..


 06.09.2018


Рецензии