Повiя
Та не придбати їм душі,
Коли виходиш ти сміливо
На рідні вулиці в дощі.
Чекаєш там свого клієнта
І з ним вздовж вулиці ідеш.
Сьогодні в владі диригента,
А завтра іншого знайдеш.
І так минають дні за днями,
Летять роки втрачених літ.
Усе це буде та не з нами
В нашій душі є тільки лід.
Свидетельство о публикации №118112101732