Я готова...

Я готова змінитись, як ти цього дуже захочеш,
Увійти в твої рамки й незвичні для інших канони.
Якщо буде хвилинка, заглянь в мої стомлені очі,
В них зустрінеш жаринку печалі і признаки втоми...

На шляху компроміснім шукає мене небезпека-
Загубити себе і замерзнути враз безнадійно.
Коли ти, як не свій, то і сонце далеко-далеко,
І чомусь ніби світить яскраво, та зовсім не гріє.

Я боюсь пропустити весну і солодкі зізнання.
Я боюсь бути в центрі краси і не бачити неба.
"Інші ролі вже зайняті, -пише незламне кохання.
А одна, (і ти знаєш, одна...) залишилась для тебе".
©Лілія Булла


Рецензии
От всей души желаю тепла сердец и оставаться такой же искренней и любящей!Успехов во всём!

Елена Пефти-Пономаренко   18.05.2019 20:02     Заявить о нарушении
Большое спасибо, Елена! Ваши слова вдохновляют! Вам всего наилучшего!

Лилия Булла   23.05.2019 13:17   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.