Наш грiх

День і ніч – віч-на-віч,
Ніч і день – сотні тем.
Буде ще чи було,
Почуття в полон взяло,
Душі знову наголо.

Приспів:
І як цей вогонь загасити,
Доля в душі грає джаз.
Удвох і не вдвох, як нам жити,
Пристрасть сильніша за нас.
В світі одні проти всіх,
Сльози по серцю крізь сміх,
Знаєм, кохання – наш гріх.

Ніч і день – наш тандем,
День і ніч – дивна річ.
Загуло, відцвіло,
Відчуття, як джерело,
Цілий Всесвіт через скло.

Ти і я – небуття,
Ти і я – до забуття,
Поміж нами все життя.


Рецензии