Зупини

Зупини навколо час,
Зупини ти мить розлуки.
І нехай світ проти нас,
Ти тримай мене за руки,
Все сильніше серця стуки.

Приспів:
Ти і я, я і ти,
У полоні самоти.
Так чи ні, ні чи так,
Ми не разом вже, однак –
Хочу я, хочеш ти
Віднайти свої сліди –
Втрачені близькі світи.

У душі є сотні мрій,
Знає правду синє небо.
Я твоя, ти тільки мій,
Нам нікого більш не треба,
Почуття для нас – потреба.

Зупини навколо час,
Зупини ти мить розлуки,
І відчуй кохання звуки.


Рецензии