Життя без тебе

Дощ в душі все л"є,
Не знаю, хто я є
Тепер без тебе, без тебе.
Дощ змива сліди,
Не бачу, куди йти,
На жаль, до тебе, до тебе.
І все вже зовсім не таке,
Те, що стійке – хитке,
І рветься, де тонке.

Приспів:
Нестримная течія,
За нею внікуди я,
Неначе зірваний лист,
Шукаю втрачений зміст
Життя без тебе.

Біль знов п"є мене,
Не вірю, щи мине,
Одна без тебе, без тебе.
Хтось розвів мости,
Крик чую пустоти,
На жаль, від тебе, від тебе.
І все вже зовсім не таке,
Все зайве, все різке,
Солодке вмить терпке.


Рецензии