Вiдверто

Ділимо, та не ділиться,
Множимо, та не множиться,
Ці почуття сильніші за нас.
Маримо, хоч не мариться,
Віримо, хоч не віриться,
В коханні так багато окрас,
Фальшивих і несправжніх прикрас.

Приспів:
Відверто не про нас,
Відверто не по тому.
Між крапками тире,
І паузи по колу.
Життя, як воно є –
Де правда, де омана.
Близьке, чуже, своє,
Не пізно і не рано,
Малює щастя грані.

Цілимо, та не цілиться,
Вабимо, та не вабиться,
Всі почуття заплутались враз.
Просимо, хоч не проситься,
Молимо, хоч не молиться,
Кохання не зібрати із страз,
Душа звучить в мелодії джаз.


Рецензии