Закай диде жедачир
Жегьил яшда авайла зун
Кьве аял за ханачиртlа.
Закай диде жедачир,
Йифен ахвар хана жуван
Аялар за хвеначиртlа.
Закай диде жедачир,
Малаикар хьиз аялар
Зи метlерал хьаначиртlа.
Закай диде жедачир,
Сад Аллагьди вичин патай
Кьве велед заз ганачиртlа.
Эгер диде хьаначиртlа,
Рикlикай зи къван жедай...
Свидетельство о публикации №118111910136