Родом з СРСР

Вільні у мріях.
Вільні в думках,
а руки і ноги
в важких ланцюгах.

Вільні в ногах.
Вільні в руках,
а серце й душа
у колючих дротах.

Страшно в неволі.
Страшно на волі.
Ми - потенційні раби!
Родина не левів, а молі.


2016 рік


Рецензии