Your eloquence

Your eloquence

flows like silk between thorns,

your attention

is a keen eye whose look just burns.

Your intention

is to change many lives for better,

comprehension

is something that truly matters.

Your eloquence

is gigantic as your eyes that cuddle stars,

in your presence

I promise not to go too far.

Yet regardless

of your presence in my sphere,

I guess no one

will be ever so sincere.

Your eloquence

is a sea that covers worlds,

and your story

is about to be retold.

(c) Maryna Tchianova, Kyiv (based on real events)


Рецензии