Прогулянки
де на пюпітрах паперові трагедії.
Де я симулюю злиття із природою,
Де чиєсь волосся загорілось камеддю.
Запах столиці - смолянисто-багряний,
запах порфіри, металу і крові,
запах усіх непомітних станів,
запах складної мовчазної мови.
Запах щурячих виділень і кави,
запах книжок, дорогих парфумів,
запах війни. Де її постава?
Я порушую справу проти електроструму.
© Марина Чиянова. 12.11.2018
Свидетельство о публикации №118111306205