Зима

Снігів лягають білим пухом,
Творіння лагідной природи,
С червоною калиною і свіжим духом,
Ми хочемо побачити снігів нагоди.

Прекрасна і пухнаста ялинка,
І снігури, мнучі своі лапки,
А сніг лягає як пушинка,
Він снігурям одягне з сніга тапки.

І покладе зима своі покрови,
Майже у кожного порога,
А замітіль дае своі умови,
Щоб білосніжною була дорога.


Рецензии