Дэвэсь нэ зашпортайся

Плюешь мини у душу , як нибэ у кирнэцю
Холкамэ кидаишь  мини свои  колкости,
И кажешь шо тэ вид мэнэ пидешь....
Ну , добрэ идэ... лэшь дэвэ нэ зашпортайся!!!!   
Я буду спокойна як пульс биз душэ
Нэ хочу туби дурно нервы трепатэ..
Я хочу богацько здоровэх дитэй
Так хочу шо ночью нэ можу я спатэ...

Идешь ? ну  идэ!!! и назад нэ спишэ
И уочи свои нэ повэртай
Назад тэ дорохи уже нэ найдэшь
А як тэ нэ йдэшь - то мэнэ почикай!!!
Нэ надо на мою душу давэтэ
Я цэхо тэ знаишь шо нэ тэрплю
Тэ хтив у мэнэ шосьто спросэтэ?
Спросэ.... як обидэшь ...сама я пиду!!!!


Рецензии