Сонца дражнiць i рагоча

Сонца дражніць і рагоча
І праменьчыкам шчакоча,
І  ад дзіўнае пяшчоты
Мы  не чуем адзіноты.
Сонца песціць любы край-
Ўсіх  чаруе  гэты рай!
І  вандруе  у  паветры,
Абганяя    кіламетры.
Без яго такой турботы
Не адчуем мы пяшчоты,
Не пазнаем і кахання,
Што даецца дзецям зрання!


Рецензии