КО ОН!!! ТА АК ТЪ!!!

АК ТЪ!!!...  ГЪРЯДУ ЩЕ ГО!!!(ТА)...                (ТА АК ТЪ)

   -  КО ОН!!!... -

ТЪВЕ ЕР ДЬ!!!(ТЪ)...  ДУ ШЕ Ее!!!(АК - КА)...                (АК ТЪ)

   -  ТА АК ТЪ!!!... - 

БО ОО ГА!!!(ОО)...  СЪВЕ ЕТ!!!... НА АМ!!!...          (ОО Н ОО)

   -  ОК НО ОО!!!... -

ПО ОО!!!... ВЕ ЕР НИ Ии!!!...

   -  КЪЛЮ Юю ЧЬ!!!...  ВЪ  СЕ БЕ Ее!!!... -            (ОК - КО)

КО ОН!!!... ЦЕ ЕН ТЪРА!!!... АТ!!!...               

   -  КО ОН!!!... ТА АКТЪ!!!... -

      АК ТЪ

... ... ...

ДА АР!!!(Ь)...  КЪРА СО ТЫ Ыы!!!(Ч)...                (ЧЬ)

   -  ВЪНЕ Ее!!!(Юю)...  ЛЮ ДЕ ЕЙ!!!(ЛЮ)... -                (ЛЮ Юю)

НА АЙ ТИ Ии!!!... ВЪ  СЕ Ее БЕ Ее!!!...                (КЪ)

   -  БО ОО ГА Аа!!!(Аа)... МИ ИГ!!!(Йй)...        (АаЙй)

   -  ИС КЪРУ Уу!!!... -                (Яя)               

СЪ ТА АТЬ!!!... ЧЕ ЛО ВЕ Ее КО ОМ!!!...            (АЙ)

   -  ТЪРУ УД НЕ ЕЙ!!!... -

КО ОН ЦЕ ЕН ТЪРА Аа ЦИ ИЯ!!!...                (КЪ)

   -  ПО ИС КЪ!!!... ИС ТИ ИН!!!...               

   -  НА Аа!!!... ЛЕ Ее ТУ Уу!!!... -                (КА АЙ)

      УУ

... ... ...

КА АЙ!!!... Ии... ГЕ ЕР ДА Аа!!!...

   -  БЪРА АТ!!!... Ии... СЕ ЕС ТЪРА Аа!!!... -

СО БИ РА Аа ЕТ!!!... ИС КЪРЫ Ыы!!!...

   -  ОО НА Аа!!!... -

КА АК!!!... ТО ОЛЬ КО ОО!!!...

   -  ВЪСЕ Ее!!!... СО ОО!!!... БЕ РЁ ЁТ!!!... -

СЕ ЕР ДЪЦЕ Ее!!!... СЪ РА Аа ЗУ!!!...

   -  ОТ ТА Аа ЕТ!!!...

   -  Ии... БЪРА Аа ТА!!!... СЪПА Аа!!!... СЁ Ёё ТЪ!!!... -

      ЁТ               


Рецензии