Поздравляю, виньшую Русь

Ты выстояла на посту

Я включаю Москву.
Это всё жэ, мо, Русь?
Ну, едіна ж держава.
Но кому-то не тута хатіц атдахнуть -
Кала яшчыка хамскага.

Вот какой-та Гайдук.
Ігарок ш! Талстапуз.
Ну, а нафік нам знаты,
Шо Едіный но Путь
Мы давно выбрав з друг. А ны дальшый чым каквы.

Мы віншуем Страну,
Можэ, Нову вжэ чуть.
Ібо Рэрыхы зналы,
Шо колы підэ  скунс да на рускых несушк,
Ох, і будэ вжэ кашый!

Так ныхай ж в Октябру ш
Хоть обрушыця гнусь
Да у в пропасць з ванялкы.
І поставыть Ванюшк всэ ж ткы всё по уму.
І унь трампый протрамплыть.

А то, іш ты, отрав нам!
Бы ув Мняв нету зь мяткы й.
Да ішо й с кузнецамы.
Прыглашаю зь до трапезкы –
Святый, в чэсть Мамкы.

...о тут от досталы вж


Рецензии