Заступница

Дивная Заступница Матерь Бога нашего,
"Всех скорбящих Радосте"
Плачущих утешение.
Веру укрепляющу в Божие Милосердие,

Радуйся же Вечно Воздающая, молящимся за усердие,
Помощнице обидимых, надеющихся надеяние,
Алчущих Кормительница, нагих одеяние,
Убогих заступница, печальных утешение,
Больных исцеление, грешных спасение!


Рецензии