Пiвкроку до зими
Короткі зустрічі, такі поодинокі,
Бо перший сніг торкнувся наших скронь,
Бо до зими залишилось півкроку.
Що буде далі? Осені кінець
Знебарвить душу білими снігами.
Давай зігріємо теплом своїх сердець
Все те, що бУло і не бУло з нами.
Давай залишимось єдиними в житті
У теплих спогадах,чи у майбутніх снах,
Й зимова тиша не розчинить в самоті.
Ми завжди разом в мріях та думках.
Свидетельство о публикации №118110508109