ЛiТО

               

               О літо, літо - погожа днина.
               Жінки на луках ворушать сіно.

               Спекотно дуже, як у пустелі.
               Село, дорога, людські оселі.

               Ані хмаринки, на небі синім.
               Жінки на луках ворушать сіно.

               Трава зелена, барвисті квіти.
               На річці в хвилі пірнають діти.

               Дивлюся: все це, немов картина....
               О літо, літо - погожа днина...


Рецензии