Ingerul iubirii

    03.11.2018 год.
     НОВОСИБИРСК
       (Mold.)
Zi de zi eu gandesc
Si in gand tot soptesc,

Nam cuvinte-n ales...
Stii doar ca te iubesc.

Nopti la rind ratacesti
Intr-un vis mai ales...

Eu cu dor te privesc:
"O,inger sfant-Dumnezeesc!

Tu mereu imi zambesti,
Din adancuri ceresti

Viata mi-o ocrotesti,
Inger sfant -Te iubesc!


Рецензии