Хай буде мирним...

Хай буде мирним, блакитне, небо.
Багата хлібом, свята, земля...
Хай в домі щастя, живе у тебе.
Хай буде щира, - душа твоя!

Хай поважають, - знайомі й друзі
Хай в День цей, світлий, лунає сміх...
Хай, буйно, квітнуть - ромашки в лузі,
Повік не буде, часів сумних!

Хай ллється пісня, у ріднім краї.
Хай не зазнає, серденько зла...
Легкої долі, тобі бажаю,
Кохання, вірності й добра!

                Гайдемській Людмилі у День народження.


Рецензии