Де би не йшов...

Де би не їхав, де б не йшов -
Не забувай, мій рідний сину,
Про ласку матері, любов...
Про дім, де виріс, про родину.

Країну, друзів, вчителів, -
Що, лиш, хорошому повчали...
Я хочу, щоб усе зумів!
Щоб жив не, лише, для забави!

Шануй правдивість, гідність, честь.
Стійкий будь, вірний, терпеливий...
Тепло душі, той дух увесь -
Втримай! Будь, синку мій, щасливий!

Де би не їхав, де б не йшов -
Не забувай свій рід, мій сину...
Святую, Господа, любов -
Найперш за все, ти є людина!

                2017 рік.


Рецензии