С юбилеем

Миллат чебях1бируси
Пахрури даргантала

Расулла ши-Х1ябшима
Пагьмули машгьурбарри,
Шила тарихла хазна
Жуза чебиц1ахъири.

Чумилра багьадурла
Гьунартачила бурри,
Азиртала масъулти
Арзес кумекриубри,

Ялавкартас, къалпчибас
Х1у гьалмагъ ретх1еурри,
Бархьдешла байрахълиур
Азадли ганзрик1улри,

Къиянтазибти гьанни
Дугели гьанк1 бумц1уси,
Дунъяла паргъатдешлис
Дах1ибайчир рулгуси,

Нурли шаларарибси
Нурулгьуда нушала,
Миллат чебях1бируси
Пахрури даргантала.


Рецензии