***
В золотавому вбранні
А серденько у тривозі
Чомусь сумно так мені
Швидко літо промайнуло,
Так неначе одна мить
І печаль душі торкнулась,
І чомусь вона щемить.
Осінь-осінь золотава
Ти у гості не спіши...
Будь привітна і ласкава,
Теплі дні нам залиши.
Птахи - роки пролетіли
Осінь стала на поріг
Озирнутися не встигла,
Жовтий лист упав до ніг...
Свидетельство о публикации №118102807781