Take it easy

Take it easy. Stay in the house.
Белый в трещинах потолок.
Сединой запылен Брокгауз.
Boil the kettle. It's five o'clock

Post meridian. After lеaving.
Облегчен благородно воз.
За чертою – былого биллинг,
Understanding of what it was.

Time'll cure the pain completely
Самый лучший печален шут.
Босодухо – по краю бритвы
You will hear your muse's flute.

Be yourself. And remember: life is
И муссоны, не только бризы.
Бесполезен – себя анализ.
Lock your house. And take it easy.



                Москва, октябрь 2018


Рецензии