У станице Дядькiвськой весна

Збиравсь до неньки в рідний край,
Завітну пісню вспоминав,
Молився Богу за життя,
Сльозою залився як дитя;

Летіть в тій пісні пташка в рай,
Цвіте садами рідний край,
Та пісня дивна і чиста,
У станице Дядьківськой весна;

Батько Григорій вранці встав,
Шматочкі ладану зібрав,
Там буде служба, буде стих:
Як Бог страдав за нас усіх;

Там сяють зіроньки в окни,
Кулич чакае на столи,
Христос воскресе, йде ПасхА,
У станице Дядьківськой весна.


Рецензии