Ти потр бна кохана мен

Мені хочеться тебе обіймати,
Ніжно уста твої цілувати.
Дарувати запашні квіти тобі.
Тебе кохаю – зізнаюсь тобі.

Приспів:
Ти чарівна, кохана моя.
Не можу жити без тебе і дня.
Про тебе мрію я вдень і вночі.
Ти потрібна кохана мені.

І хочеться в очі дивитись твої.
Вони сіяють як зірки вночі.
Торкати волосся русяве твоє.
І я радію, що ти в мене є.

Приспів: ...

І хочеться чути твій голос дзвінкий,
Обіймати ніжно стан твій стрункий.
Говорити тобі ласкаві слова,
Що б ти щастлива зі мною була.

Приспів: ...


Рецензии