***

Прокидаюсь від побаченного тебе,
і все, однак, не так, як у ві сні.
Ти - мені не брат, та тобі й не треба,
чому ж такий важливий ти мені?

Немає дня, який не турбував би душу,
і все не так, як бачу в своїх снах.
Я знаю, як ти мене терпіти змушен,
я знаю, зі мною точно щось не так.


Рецензии