Затихло з вечору

Затихло небо зранку,
синіє, затуманивши зірки
над сферою
а в півкулях, тим часом - мігрень

День.
Це для мене, це у мене дні та ночі:
свято і тривога, і вірші,
серед них я - ніч, і Янголятка сірий будень

"Листья ... плотно прижаты к земле дождём
так и нам осталось блеснуть перед перед смертью или перед долгим сном..."*

2018-10-25

*песня гр. 7 РАСА - "Тоска"
2**песни к стиху: гр. Katatonia, альбом "The Great Cold Distance" (2006), но не принципиально
3*отсылки к песням в стихе:
- Океан Ельзи "Ночі і Дні"
- Друга Ріка "День-Ніч"
4* Из Цикла, Композиум стихов "#В_ИЗНАЧАЛЬНОМ_НАПРАВЛЕНИИ (#Депресняшечки)


Рецензии