синдром базарного пса манiя одна

Лазь по смітникам,
волочися,
дивися лагідно ув очі,
дихай перегаром чи смерди сечею
таке буває, в екзальтованих осіб
розказуй історії,
люби ближнього свого... Пса,
тікай від шлюбу, від дітей,
від відповідальності й бандитів,
але, але:
ніколи, ніколи не жебракуй!

Проси, кажи, пояснюй
проте потребу не перетворюй в звичку,
в манію, стиль життя.
Із цього стану - не бачу вороття
тримайся друже і борися
бо ти ж не вмер, не захолов, живий!

2016-09-20


Рецензии