Синове прив тання

Матусенько, рідна, хороша, єдина!
Прийми найщиріші вітання від сина.
Низенько доземно вклоняюсь тобі
За руки невтомні твої роботящі,
За щиру любов, за турботу, за ласку,
За добру науку, за казку дитячу,
За все, що я мав і що маю в житті.
Прости мені, рідна, за ночі безсонні,
За кожну сльозинку, тривоги, гіркоти,
Що я, нерозумний, завдав їх тобі.
Бажаю здоров"я на многії літа
І щастя, і сонця, і радісних весен.
У домі достатку, поваги й любові,
Щоб ти не схилялась ніколи в журбі.
За все, моя рідна, я вдячний тобі.
(вересень 2004 р.)


Рецензии
Як щiро вiд сина !!! Чудово !!!

Елена Козырь   23.10.2018 15:43     Заявить о нарушении