Бiльше не в змозi мовчати

Я тебе зустрів серед сірих днів,
Зрозумів одразу без зайвих слів,
Як сильно я кохаю,
Тебе одну бажаю.
Я тебе зустрів, і змінилось все,
Десь у височінь почуття несе,
Душа вогнем палає,
Тебе лиш відчуває.


Приспів:
Більше не в змозі мовчати,
Серце так хоче кричати
Про неземну любов мою,
Я тебе люблю.
Більше не в змозі мовчати,
Щастя не треба шукати,
Холодні нескінченні дні,
Все воно в тобі.

Ти така одна серед тисяч мрій,
Знаєш, як приємно чути голос твій,
І знову відчувати,
Що можу я кохати.
Ти така одна в світі різних мов,
І твоє ім"я схоже на любов,
Готовий все віддати,
За раз лиш обійняти.


Рецензии