Без сумнiву

Я не боюся висоти,
Я не боюся вже падіння.
Любов дарує нам мости,
Між нами сильне є тяжіння.
І будем разом я і ти,
І я, і ти безперестанку,
Без сумніву і до останку.

Приспів:
І ніхто не в силах нас розлучити,
І ніщо не в змозі заборонити,
Кохання вище за життя.
У тобі – все те, що потрібно для щастя,
Нас обох сплели червоним зап"ястя –
Красиві, ніжні почуття,
Легкі і вільні відчуття.

Я не боюся глибини,
Я не боюся більш полону.
Це почуття не зупини,
Тримай, немов святу ікону.
І вся любов тобі одній,
Тобі одній безперестанку,
Без сумніву і до останку.


Рецензии