Попри все

Багато в щастя зайвих слів,
Багато в долі віщих снів,
Знов зиму змінює весна,
Йде за весною літо.
В душі чимало світлих мрій,
Світ сподівань, легких подій,
Все по краплині і до дна,
Несе в безодню вітер.

Приспів:
Та попри все я люблю тебе,
І попри все серце моє б"ється,
Лиш до тебе рветься.
І попри все силою небес,
Я попри все слідом за любов"ю,
Я живу тобою.

Так мало в неба висоти,
Так мало в світі теплоти,
Зневіра віру затіня,
Все знову на ніколи.
На серці вирій самоти,
Лише відлуння доброти,
Чогось чекаємо від дня,
Життя біжить по колу.


Рецензии