Блюз для Ири

Blues for Iri

I love you, baby!
It's true. It's fine.
And may be, may be
At once, you will be mine.

Fortissimo! Tutti!
Your smile like a sunshine.
I love you, beauty!
It's true. It's fine.

I am your cowboy, baby!
Love me, love me, please!
And may be, may be
Soon your lips feel sense my kiss.


Рецензии