Ghosts - Призраки
Someone is standing, someone is ruling, and someone is on his knees
Призраки -все до одного ...
Ghosts are all up to one ...
Невидимые нити , в невидимых руках , невидимых тел .
Invisible threads, in invisible hands, invisible bodies.
Видимое , данность
Visible, given
Синоним из шести букв )))
Synonym of six letters)))
Бриз захотевший стать ураганом .
The breeze wanted to be a hurricane.
Ураган - полюбивший затишье
Hurricane - Loving Calm
Кто -то стоит ,кто -то правит ,а кто-то и на коленях
Someone is standing, someone is ruling, and someone is on his knees
Призраки -все до одного ...
Ghosts are all up to one ...
Свидетельство о публикации №118102303244