***

Прямим шляхом я йшла, не манівцями,
Долаючи яруги, не мости.
Десь сперечалась. Треба - не мовчала.
Аби добратись швидше до мети.

І помилок не мало наробила.
Багата ними молодість завжди.
До того ж в них такі могутні крила,
Що в зрілість від них тягнуться сліди.

Ріка життя  прямує без зупинок,
Не можна двічі в воду ту ж ввійти.
А  виправити всі оті помилки
Обмаль часу і сили де знайти?


Рецензии