***

Ми розійшлися в клубах диму,
Я поперед…  а ти позад,
Кути сучасного відриву
Нам не складуть сумних балад.
Не заспіває трубадурко,
І не замилить почуттів,
Я вдягну гарну палітурку -
Ти наспіваєш гарних снів.


Рецензии