Девушки и мода

Про дівчат,я б так сказав
на них глянув і пропав
не дівчина,а краса
її створили небеса.
  Іде павинною ходою
  і так пишається собою
  ніби світ для неї все
  так гордо голову несе.
Ліфчик,трусики,це все
що на собі вона несе
голі руки,голі ноги
пупок голий у небоги
чом скажіте не краса
так і світиться вся.
  А було ще при царях
  були дівчата у шовках
  закривали усе тіло
  ну скажіть,хіба це діло.
Руку дасть для поцілунку
в голові мов випив трунку
так це парубка хвилює
образ голої малює.
  Були затягнуті в корсети
  ховали всі свої секрети
  кожен малював собі
  ніжний образ в голові.
Зараз все в нас навпаки
не треба образ малювати
вся краса перед очима
жінки не хочуть її ховати.


Рецензии