***

I miss your face
I miss your smile
You're like another race
But I love your style
I'm ready leave my home for you
Forgetting everything I knew
But tell me, honey, do you need this?

No secret it's a wicked games
And we get lost our own names
I'm choosing love, you'd like being free
One million times keep losing me
I'm still alive, inside I've died
The feeling I can't help but Hide


Рецензии