Кто уехал работать за рубеж

Ви раніше працювали
на свою державу.
тепер за кордоном
на чужого пана.
  Залишилися удома
  дружина та діти
  поїхав батько за кордон
  на когось робити.
І працюють на роботі
не на тій,що знають
а на тій роботі
де їх заставляють.
  Як-би мали в Україні
  зарплатню,роботу.
  та до того на майдані
  словесну свободу.
Не страждали б дома діти
що батька немає
не боялася б дружина
що десь загуляє.
  Та немає в Україні
  нічого такого
  от і їдуть за кордони
  шукати нового.
І працюють на поганій
на грязній роботі
щоб додому привезти
долари та злоті.
  Привезуть із за кордону
  не маленькі гроші
  будуть мати одяганку
  і харчі хороші.
А чому і в Україні
не можна зробити
щоб могла людина добрі
гроші заробити.


Рецензии