а Бог В н cпряму творц в ще...

*   *   *


                Ісусу Христу і Богоматері Марії
                присвячується


а Бог – Він спрямує
творців
         ще й скитальців
і Бог ніби в мене
в подушечках пальців!


і Словові личить
і Духові личить
торкатись де добре і вічне:
прекрасне і вічне


як Бог пряму славу
підносить
міцнішають ноги
підносяться коси!
і Він в стільниках
         медоносить...

17.10.2018, ліс


Рецензии