Невже серед хмар мерехтливих...

*   *   *


              Людмилці-дружині з любов’ю


Невже серед хмар
       мерехтливих
щасливе
киває щасливим?


і жінка всміхається
       вся
       прямо вся! –
й з глибин
й світлоносним кравцям


сніп щастя – як
молитовнії кроки
й в самотності око –
і в твердь одиноких!


і так як в молитві
тривав зір раптовий
так щастя – велике! –
притягує слово

17.10.2018, ліс


Рецензии