***

Як Марев нема, як Неба нема.
Як сонця нема, як нема дощiв.
Як слiз нема, нема навколо друзiв.
На перехрестi вони вiкiв.
Як всiх нема.
Мовчiть.
Молiться, щоб бог почув:
Щоб Iуд не було!
Креcтiться
Кайтесь i
Кричiть молитвами свтими.
Як Марев нема, як Неба нема.
Гiркий бубен бив чолом.
Просив апостольским хрестом.
Та страсну пятницу включили супостати!
Минуло все...

Солодким соком рододендронiв
Червоних руж в вiкнi сльоза
Замиготiла кiнострiчка снiв...
Снiгiв i холоду нема...

Бажань-дива про мир слова!

Приве кораблик - осiння листва!


Рецензии