Imbatrinesc

             18.10.2018 год.
              НОВОСИБИРСК
                (Mold.)
Iarasi toamna ma priveste peste gеam,
Vintul bate,cade frunza de pe ram...

Si ma chiama,si ma roaga s-o primesc,
Ce  trist imi pare-imbatranesc.

De pe tampla,imi zimbeste-un fulg de nea,
De pe frunte caruntetea nu se ea,

Chiar e timpul?...Viata nu ma intrista,
Cu tine alaturi as mai trai si-as mai canta.


Рецензии