Притча

Ось я просив багато сил,
А життя труднощі дало,
Я мудрості просив вітрил,
Щоб долати справи вдало.

Я просив і багатства стіг -
Життя мені м'язи дало,
Щоб лише працювати міг
Від світанку щоб кидало.

Ось хотів завжди літати,
Життя перешкоди дало,
Щоби їх мені долати.
А їх було чи немало.

Я просив любові дати,
Життя дало мені людей,
Яким я міг допомагати
І навчати їхніх дітей.

Нічого я не мав потом
З того, про що я попросив.
Але отримав все ж цілком
Все те, чого я не нажив.


Рецензии