Адчап ся

Ехаў на машыне
Ды патрапіў у лес
Жыць тут  вырашыў я-
У кусты палез
Маленькая сучка
Стала мне брахаць
Скокаць мне на ручкі
У твар мяне кусаць.
 Адчапіся адчапіся адчапіся ад мяне
Адракіся адракіся  адракіся
 Не! Не! Не!
У кустах шыпшыны-
Голыя мужчыны
Голыя жанчыны
Голыя мужчыны
На мяне глядзяць
 Прапануюць узяць

У варожый зграі
Я адзін вар’ят:
Граю ды гуляю-
Толькі бы не ў зад.

Маленькая сучка
Скокнула на ручкі,
Стала гадзіць у твары-
 Вось такія справы!


Рецензии