Вартавы

Гаў! Гаў! Гаў!
Вось і зноў я забрахаў,
Я сабака вартавы,
Я пільную гаражы,
Каб усе са мной на “вы”
Гаў! Гаў! Гаў!
 
Каб вас бог ды пакараў,
За усе тое, што цярплю
І пакутую,
 Я сабака вартавы,
Я пільную гаражы,
Каб усе са мной  на “вы”.

Людзі, ходзяць ды ідуць,
Людзі, ходзяць дя ідуць,
Ходзяць, людзі ды ідуць-
У гаражы яны жывуць.


Рецензии